CODEX SORTIUM

Organizacija!


Poslujemo od 1992.

Društvo CODEX SORTIUM d.o.o. ubraja se u pionire dioničarstva u Hrvatskoj. Svoje djelovanje započinje 1992. godine pružanjem usluga tehničke podrške u pretvorbi društvenih poduzeća u dionička društva (sudjelovali smo u 100-tinjak pretvorbi), nakon čega se nastavlja specijalistički baviti vođenjem vlasničkih knjiga za trgovačka društva kao i uslugama povezanim s podacima u tim knjigama.


Naša djelatnost

U segmentu poslovanja vlasničkih knjiga za trgovačka društva vodimo registre dionica za dionička društva (u našem sustavu vođeno je preko 150 registara dionica) i knjige poslovnih udjela za društva s ograničenom odgovornošću (u našem sustavu vođeno je preko 160 knjiga poslovnih udjela). Isto tako sudjelujemo u procesima dubinskog snimanja kompanija, radimo rekonstrukcije knjiga, analize povijesti promjena i slično.


Skupština

Od usluga koje su povezane s podacima u spomenutim knjigama, posebno mjesto zauzimaju usluge informatičke podrške u pripremi i vođenju skupština za dionička društva, za društva s ograničenom odgovornošću, a prema potrebi i za ostale (udruge, komore i slično).


Vrhunski tim

Posebno vodeći brigu o pravnoj sigurnosti naših komitenata, u razvoju i pružanju naših usluga uvijek je prisutan tim vrhunskih pravnika i informatičara, koji objedinjuju svoje znanje, iskustvo, entuzijazam i najsuvremeniju opremu čineći ih podobnim za pružanje složenih usluga.