ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Pravila o privatnosti


Privatnost naših posjetitelja

Jedan od naših glavnih prioriteta je zaštita osobnih podataka naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici zaštite osobnih podataka sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi CODEX SORTIUM d.o.o. te kako ih koristimo.


Zaštita osobnih podataka

CODEX SORTIUM d.o.o. u obavljanju svojih osnovnih djelatnosti (registar dionica, knjiga poslovnih udjela, informatička podrška u pripremi i vođenju skupština) obrađuje osobne podatke fizičkih osoba, pri čemu postupa s posebnom pažnjom i u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (dalje u tekstu: Uredba) i primjenjivim zakonskim i podzakonskim propisima (dalje u tekstu: Drugi propisi). S jednakom pažnjom brinemo o osobnim podacima naših zaposlenika, suradnika, kontakt osoba te o privatnosti posjetitelja naših internetskih stranica.

Osobne podatke ispitanika obrađujemo savjesno i transparentno uz primjenu odgovarajućih mjera elektroničke i organizacijske zaštite te ih tako štitimo od neovlaštene i nezakonite obrade. U skladu sa člancima 13. i 14. Uredbe u nastavku su dokumenti koji sadrže sve bitne informacije o načinu obrade osobnih podataka, pravima ispitanika i zaštiti osobnih podataka u sustavu CODEX SORTIUM d.o.o.

Informacije o obradi osobnih podataka u registru dionica

Informacije o obradi osobnih podataka u knjizi poslovnih udjela

Informacije o obradi osobnih podataka za skupštine

Informacije o obradi osobnih podataka ostalih fizičkih osoba


Zaštita djece

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci dok koriste internet. Potičemo roditelje i staratelje da promatraju, sudjeluju i / ili nadgledaju i vode svoje mrežne aktivnosti. CODEX SORTIUM d.o.o. svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo takve podatke na našoj web stranici, toplo vas ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i učinit ćemo sve što je moguće kako bismo brzo uklonili takve podatke iz naše evidencije.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite više informacija o našim pravilima o zaštiti osobnih podataka i privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.