Uvjeti poslovanja


KORIŠTENJEM OVIH INTERNETSKIH STRANICA POTVRĐUJETE SUGLASNOST S UVJETIMA KORIŠTENJA I NJIHOVIM PRAVNIM UČINCIMA

Autorska prava

CODEX SORTIUM d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, brojčane, slikovne i audio materijale te baze podataka i programerski kod) na internetskim stranicama codex-sortium.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela internetske stranice codex-sortium.hr, bez dozvole društva CODEX SORTIUM d.o.o. kao vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.


Licenca

Ako nije drugačije navedeno, CODEX SORTIUM d.o.o. i / ili njegovi davatelji licenci posjeduju prava intelektualnog vlasništva na svim materijalima na codex-sortium.hr. Registrirani žigovi, znakovi i logotipovi zaštićeni su propisima o industrijskom i intelektualnom vlasništvu. Sva prava intelektualnog vlasništva zadržana su.

Svaka osoba može pristupiti internetskim stranicama codex-sortium.hr isključivo za osobnu upotrebu i pri tome ne smije:

  • Objavljivati materijal sa codex-sortium.hr
  • Prodavati, iznajmljivati ili podlicencirati materijal sa codex-sortium.hr
  • Reproducirati, duplicirati ili kopirati materijal sa codex-sortium.hr
  • Redistribuirati sadržaj sa codex-sortium.hr

Isključenje odgovornosti

CODEX SORTIUM d.o.o. će s dužnom pažnjom održavati internetske stranice codex-sortium.hr funkcionalnim, a pri tome zadržava pravo izmjene, dopune ili brisanja bilo kojeg dijela sadržaja codex-sortium.hr bez prethodne najave.

CODEX SORTIUM d.o.o. nije odgovoran za:

  • eventualne netočnosti ili nepotpunosti objavljenih podataka i poveznica na druge internetske stranice
  • bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku stranica codex-sortium.hr radi korištenja sadržaja ovih internetskih stranica ili bilo kojih s njima povezanih
  • bilo kakve financijske ili materijalne gubitke do kojih bi došlo radi postupaka koje je korisnik stranica codex-sortium.hr poduzeo temeljem sadržaja ovih internetskih stranica

Svaki korisnik pristupa ovim stranicama i upotrebljava njihov sadržaj na vlastitu odgovornost.

CODEX SORTIUM d.o.o. zadržava pravo izmjene, dopune ili brisanja bilo kojeg dijela ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave.


Poveznice (Linkovi)

CODEX SORTIUM d.o.o. objavljuje na codex-sortium.hr poveznice u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaj izvan ove internetske stranice, kao niti za sadržaj internetskih stranica putem kojih je korisnih pristupio ovoj stranici.


Rješavanje spora

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke uvjeta korištenja ove internetske stranice mjerodavno je hrvatsko pravo, a u slučaju spora u pogledu korištenja ovih internetskih stranica nadležan je sud u Zagrebu.


Uklanjanje veza s naše web stranice

Ako na bilo kojoj web stranici pronađete bilo koji link koji je uvredljiv iz bilo kojeg razloga, slobodni ste u bilo kojem trenutku kontaktirati nas. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nismo obavezni na to ili tako odgovoriti.

Ne jamčimo da su podaci na ovoj web stranici točni, ne jamčimo za njihovu cjelovitost ili točnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da će se materijali na web mjestu ažurirati.


Slike i opisi:

Slike i opisi proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda.